Det er en fornøjelse at præsentere vores udvalg af menuforslag til Deres udflugt.

Særlig hygge på Gerlev Kro. Alle steder på kroen er der pyntet flot op med inspirerende og nyttige brugskunst. Det giver mulighed for at gøre en god handel. Der er levende musik under middagen samt til evt. en efter næste sving om, hvis De ønsker det. Dette er uden beregning ved min. 30 personer, aftales ved bestilling.

Menuforslagene i denne brochure er gældende til 31.12.2021 og på alle hverdage undtaget fredag ​​aften. Ring og bestil i god tid på telefon.

 

Se menuen her

 

Udflugter i julen

Det er en fornøjelse at præsentere vores udvalg af menuforslag til Deres juleudflugt. Traditionen tro vil De komme til flotte julepyntede lokaler, der oser af gammeldags julehygge. Der er muligvis-hed for at handle juleting, gaveartikler og meget andet. Der er levende musik under middagen samt til evt. en efter næste sving om, hvis De ønsker det. Dette er uden beregning ved min. 25 personer, aftales ved bestilling.

Menuforslagene i denne brochure gælder alle ugens hverdage, dog ikke fredag ​​aften.

Ring og bestil i god tid på telefon 4752 2174

 -Grundet forsamlingsforbuddet er dette desværre midlertidigt udgået. Men skulle sundhedsmyndighederne nå at melde noget inden jul, er vi selvfølge parate til at hjælpe.
Alternativt er jeg velkommen til at kontakte os for at høre hvad der kan lade sig gøre

Juleudflugt