Bookingbetingelser

Generelt
Du og hotellet aftaler vilkårene for værelsesleje. Navnet på det selskab, der driver hotellet (herefter benævnt ”Gerlev Kro & Hotel” eller ”Hotellet”) og med hvilket aftalen indgås, fremgår af bookingbekræftelsen. Medmindre der er indgået særlig aftale, gælder følgende regler.
Særlige regler gælder for konferencer, selskaber og gruppebookinger.

Booking og bekræftelse
Værelsesreservationer på hotellet kan kun foretages af personer over 18 år. Af sikkerhedsmæssige årsager har udelukkende medarbejdere og indtjekkede gæster adgang til vores hotelværelser og andre reserverede områder.
Alle priser er oplyst pr. værelse pr. nat og er inklusiv betjening samt 25% moms. Bemærk at nogle tilbud ikke kan annulleres, refunderes eller ændres.
Hotellet forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debetkort inden eller ved din ankomst.

Afbestilling og udeblivelse
Hvis du udebliver uden forudgående afbestilling, eller hvis du afbestiller efter kl. 10:00 lokal tid på ankomst dagen, vil du blive opkrævet betaling for en overnatning pr. bestilt værelse. Hvis hotellet har afholdt udgifter specifikt i forbindelse med din reservation, er du forpligtet til at dække sådanne udgifter.

Tidlig afrejse og ophold på ubestemt tid

Hvis du har reserveret et værelse i et bestemt tidsrum men forlader hotellet tidligere, kan dette give anledning til prisjusteringer. Kontakt hotellet og informer om din afrejse. Hvis du opholder dig på hotellet i en tidsubegrænset periode og forlænger dit ophold med én overnatning ad gangen, skal du informere hotellet om din afrejse inden kl. 10:00. Ellers vil du blive opkrævet betaling for en ekstra overnatning. Hvis hotellet ikke har ledige værelser, skal hotellet informere dig herom senest kl. 10:00 på dagen, hvor du er nødt til at forlade hotellet.

Hotellets forpligtelser og dine ønsker
Alle værelser på hotellet er ikke-rygerværelser. Hvis en gæst overtræder rygeforbuddet, er hotellet berettiget til at opkræve gæsten for betaling af de deraf følgende omkostninger.
Små hunde/kæledyr er tilladt på hotellet, dog er der tillæg på kr. 200,00 pr. kæledyr, vil blive pålagt værelsesprisen. Hotellet beslutter fortsat selv, hvor mange kæledyr, der må være på hvert værelse, og hvilke vilkår og betingelser, der gælder. Ønsker du at medbringe en hund, skal du oplyse herom på reservationstidspunktet.

Betaling
Der forlanges 100% forudgående betaling for online booking. Det forudbetalte beløb fratrækkes ved slutafregning. Hvis reservationen afbestilles efter afbestillingsfristen, er hotellet berettiget til at tilbageholde reservationsgebyr/forudbetaling. Hotellet forbeholder sig retten til at forhåndsgodkende dit kreditkort/debetkort inden eller ved din ankomst. Hotellet kan via DIBS give besked til din bank, om at frigive beløb, men det er kun din bank, der kan slette reservationen af beløbet. Vi tager i mod følgende betalingskort: Dankort, Visa-Dankort, Visa, Mastercard, JCB, Visa Electron, Maestro og Diners.

Behandling af personoplysninger

Femhøj behandler personoplysninger afgivet af personer, der bruger vores ydelser og produkter. Femhøj er dataansvarlig for personoplysninger, der vedrører din reservation.
Når du foretager en reservation på vegne af andre, er det dit ansvar at sikre, at du har indhentet fornødent samtykke fra disse personer, således at Femhøj kan behandle de afgivne personoplysninger i henhold til de heri indeholdte vilkår.

Persondatapolitik
Hotellet anvender Personoplysninger til at:
1. behandle dine reservationer og ordrer
2. kontakte dig, fx pr SMS, anden mobilapplikation eller email, eller underrette dig om reservationsstatus eller andet i forbindelse med din reservation før, under og efter opholdet.
Opbevaring og overførsel af dine personoplysninger
Hotellet bruger underleverandører, fx til IT-løsninger og personoplysninger kan overføres til sådanne underleverandører. Vores underleverandører behandler din personoplysninger på vegne af hotellet og altid i henhold til vores anvisninger, og først efter der er indgået databehandlingsaftale i henhold til gældende lovgivning, således at vi sikrer et højt niveau for beskyttelse af dine personoplysninger.
Hotellet kan videregive personoplysninger til tredjeparter, fx politiet eller anden offentlig myndighed, såfremt dette sker i forbindelse med efterforskning af en forbrydelse, eller hvis hotellet på anden vis er forpligtet til at videregive sådanne oplysninger i henhold til lovgivningen eller efter afgørelse fra en offentlig myndighed.