Selskabsmenuerright-img

Selskabsmenuer og forslag til Deres fest
Gerlev Kro og Hotel er en hyggelig bindingsværksejendom med en dejlig atmosfære og vi glæder os til at danne rammen om en kommende selskabelig begivenhed. Vi kan tilbyde eget lokale fra 20-200 personer.

Vi har med fornøjelse sammensat 10 forskellige selskabsmenuer som det er muligt frit at vælge imellem som de er, eller man kan vælge selv at sammensætte menuen helt efter eget ønske; tal med os om det.

Med i vores priser er bordopdækning med levende lys, servietter, blomsterdekorationer.
Ønsker De musik, bustransport eller overnatning, hjælper vi gerne med at arrangere. Vi har 20 dejlige dobbeltværelser, hvoraf 4 af dem er indrettet handicapvenligt og med mulighed for opredninger.

Et selskabsarrangement er beregnet til 7 1/2 time, men kan sagtens fortsætte derudover mod en couvert pris pr. time på kr. 60,00 ligesom der må påregnes ekstra betaling til evt. musiker.
Dankort og Visadankort modtages gerne som betalingsmiddel ved afregning af selskaber. Ingen andre betalingskort accepteres.

Se selskabsmenukortet nedenfor eller udskriv den HER.

Menu 1

Pris pr. couvert 528,- kr.

Velkomst Tør martini.Forret
– fadserveres og bydes to gange
Tarteletter med Høns i asparges.Hovedret
Gammeldags Kalvesteg med
årstidens grøntsager.
Hertil surt, sødt, hvide kartofler og skysauce.Dessert
Chokoladeskål med vaniljeis,
pyntet med frisk frugt.Vine
Husets Vine og isvand, ad libitum.Kaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gangNatmad
Biksemad med spejlæg, rødbeder og rugbrød.

Menu 2

Pris pr. couvert 528,- kr.

Velkomst Mousserende Vin med ferskensirup.Forret
Kold dampet Laks pyntet med rejer,
serveres med flute og smør.Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt, hertil waldorffsalat i fugle-rede, halv fersken med ribsgelé, surt, sødt, brune– og hvide kartofler samt vildtflødesauce.Dessert
Nøddekurv med vaniljeis og sorbet,
pyntet med frisk frugt.Vine
Husets Vine og isvand, ad libitum.Kaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gangNatmad
Pålægsbuffet med 3 slags pålæg og ost.

Menu 3

Pris pr. couvert 528,- kr.

Velkomst Snowwhite med jordbær.Forret
Lakseroulade med røget laks, krydderurter og dressing, serveres med flute og smør.Hovedret
Gammeldags Oksesteg
med glaserede perleløg, bønner i svøb og
flødepeberrod på tomat.
Hertil surt, sødt, hvide kartofler og skysauce.Dessert
Nøddemazarin med eksotiske frugter og softice.Vine
Husets Vine og isvand, ad libitum.Kaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gangNatmad
Aspargessuppe med aspargesstykker,
serveres med lun flute.

 

Menu 4

Pris pr. couvert 565,- kr.

Velkomst
Kirr.Forret
Røget Sværdfisk på bund af salater,
hertil æble-peberrodscreme, flute og smør.Hovedret
Helsteg kalvefilet med årstidens grøntsager,
honningristede kartofler og nøddesauce

Dessert
Marcipan Isroulade med vaniljeis og sorbet,
pyntet med frisk frugt.

Vine
Husets Vine og isvand, ad libitum.

Kaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gang

Natmad
Indisk Karrysuppe med kylling, ris og lun flute.

Menu 5

Pris pr. couvert 575,- kr.

Velkomst
Kirr.Forret
Pocheret Kyllingebryst med
avokadosalsa, karrycreme serveret med flute og smør.Hovedret
Kalvemédaillons med årstidens grøntsager,
kartoffelsoufflé og rødvinssauce.

Dessert
Parfait is med chokolade- og marcipanstykker,
pyntet med frisk frugt.

Vine
Husets Vine og isvand, ad libitum.

Kaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gang

Natmad
Små Frikadeller og glaseret Skinke med
grøn salat. Hertil flute og smør.

Menu 6

Pris pr. couvert 590,- kr.

Velkomst
Kirr Royal.Forret
Scampi Rejer provencale
(sauce af sauterede tomater, hvidløg og smør)
Hertil flute og smør.Hovedret
Dyremédaillons, serveres med waldorffsalat i
fuglerede, halv fersken med ribsgelé, hertil surt, sødt, brune– og hvide kartofler samt vildtflødesauce.

Dessert
Desserttallerken med chokoladekage, vaniljeis
og sorbet, pyntet med frisk frugt.

Vine
Husets Vine ad libitum samt isvand.

Kaffe og Te med Cognac el. Likør
-bydes en gang

Natmad
2 stk. Sandwich pr. person.

Bararrangementer

Bararrangement 2
Øl og sodavand ad libitum fra arrangementets start til slut samt vin og spiritus efter middagen og
under natmaden.178,- kr. pr. person

Bararrangement 1
Øl og sodavand ad libitum fra arrangementets start til slut samt vin efter middagen og under natmaden.
108,- kr. pr. person

Vinmenu

Pris pr. couvert 48,- kr.
Ønsker man ikke husets vine, der er gode ”all around” vine, anbefaler vi følgende vinmenu,
sammensat af vine, af lidt højere kvalitet.

Chardonnay
Paula, Mendoza, Argentina
Malbec
Paula, Mendoza, Argentina
Mocato de asti
Cantina La Torre Castel Rocchero

Bryllupsmenu

Pris pr. couvert 618,- kr.

Velkomst Kirr.

Forret – vælg mellem
Røget Laks med flødepeberrod,
hertil flute og smør.EllerRøget Andebryst med råsyltede tranebær,
rødvinspocheret abrikos,
serveret med flute og smør.Hovedret

Helstegt Kalvemørbrad,
bønner i svøb, paneret blomkål, smørristede svampe,
kartoffelsoufflé og Sauce Bordelaise.

Islagkage med to slags is.

Vine
Husets Vine og isvand, ad libitum.Kaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gangNatmad
“Brændende Kærlighed” kartoffelmos med ristede flæsketerninger og bløde løg.

Buffet 1

Pris pr. couvert 538,- kr.

Velkomst Mousserende Vin med hyldeblomstsirup.Forret
– anrettes på tallerken
Røget Sværdfisk på bund af salater
hertil æble-peberrodscreme, serveres med
flute og smør.Hovedret-buffet
Farseret unghanebryst
Gammeldags oksesteg
Helstegt krondyrfiletSalater
3 slags salater inspireret
af årstiden
Agurkesalat, Waldorffsalat og
TyttebærKartofler
Nødderistede kartofler
Hasselbagte kartoflerSauce
RødvinssauceDessert
– på Buffet
Osteanretning med kiks og druer samt
Frugttærte med creme fraiche.Vine
Husets Vine og isvand, ad libitum.Kaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gangNatmad
Oksekødssuppe med boller og urter. Hertil lunt flûte.

Buffet 2

Pris pr. couvert 538,- kr.

Velkomst Mousserende Vin med hyldeblomstsirup.Forret
– anrettes på tallerken
Spegeskinke
med melon og dressing, serveres med
flute og smør.Hovedret-buffet
Kalkunbryst med fyld af
soltørrede tomater, fetaost og oliven.
Helstegt Oksefilet
Solbærglaseret KalvestegSalater
3 slags salater inspireret
af årstidenKartofler
Råstegte Kartofler
KartoffelsouffléSauce
RødvinssauceDessert
-på Buffet
Chokoladekage med hindbærcreme
samt frisk frugtanretning.Vine
Husets Vine og isvand, ad libitumKaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gangNatmad
Tomatsuppe med lun flute.

Det store kolde bord

-serveres ved bordet
Pris pr. couvert 298,- kr.

Marinerede Sild og karrysalat Krydder SildFiskefilet med remoulade og citron
Gravad Laks med dressing
Rejer med citron og mayonnaiseTarteletter med høns i asparges
Lun leverpostej med bacon og champignon
Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat
Flæskesteg med rødkålOsteanretning med kiks og druer
Frugtsalat

Gourmet-menu

Pris pr. couvert 918,- kr.

Velkomst Cremant d´ Alsace. Pinot blanc, RiefléForret
Hummerbisque med hummer croissant.Vin
Chablis.
Domaine J. Moreau & Fils.Mellemret
Champagne sorbet
i glas med kold melon consommé.Hovedret
Urtefarseret Oksemørbrad
med ristede svampe, grønsagstimbale,
pommes rissoles og rødvinsglace.Vin
Klein Constantia.
Cabernet Sauvignon, Merlot, SydafrikaDessert
Nøddehorn med hvid chokolademousse
og eksotiske frugter.Vin
Sauternes.
Chateau CharrierKaffe og Te med Cognac el. Likør
– bydes en gangNatmad
Forloren skildpadde.