Mad ud af huset-menuerright-img

Det er en fornøjelse at præsentere vores udvalg af varme- og kolde retter; Ud af Huset.

Er der ønsker ud over, hvad der er præsenteret i denne brochure, vil vi gerne høre fra Dem. (Næsten) alt er muligt!

Ring og bestil i god tid, på telefon 47 52 21 74

De varme retter i denne brochure er gældende fra minimum 12. couverter. Levering er muligt, aftales ved bestillingen

Se mad ud af huset-menukortet nedenfor eller udskriv den HER

Forretter

Tarteletter med høns i asparges. 59,00 kr.
Rejecocktail med flute og smør. 69,00 kr.
Fersk røget Laks med rejer, dressing, brød og smør 79,00 kr.
Kold dampet Laks med rejer 69,00 kr.
Carpaccio af oksemørbrad med høvlet parmesan samt balsamico 99,00 kr.

Hovedretter

Gammeldags Kalvesteg
med årstidens grøntsager, surt, sødt, hvide kartofler og skysauce.
178,00 kr.
Kalvesteg stegt som vildt
med ½ fersken med gelé, waldorfsalat i fuglerede surt, sødt, brune, hvide kartofler og vildtflødesauce.
178,00 kr.
Gammeldags Oksesteg
med glaserede perleløg, bønner i svøb, surt, sødt og hvide kartofler hertil skysauce.
178,00 kr.
Helstegt Oksefilet
med årstidens grøntsager, bagt kartoffel og rødvinssauce.
199,00 kr.
Kalvemørbrad
med portvinsmarinere druer, årstidens grøntsager, kartofler efter eget valg og portvinssauce.
218,00 kr.

Desserter

Vaniljeisrand med 1/2 pære og chokoladesauce. 49,00 kr.
Fløderand med frisk frugtsalat 49,00 kr.
Fromager, vælg mellem Citron, Appelsin eller Sherry Heering 59,00 kr.
Chokoladekage med skovbærcreme. 79,00 kr.
½ Ananas med frisk frugt og råcreme. 89,00 kr.

Platter og koldt bord

Gerlev luksusplatte
2 slags Sild, Fiskefilet med citron og remoulade, Røget Laks med røræg, Æg og Rejer med mayonnaise, Tarteletter med høns i asparges, Mørbradbøffer med bløde løg og agurkesalat,  2 slags Ost med kiks og druer, Brød, fedt og smør

Min. 4 couverter

198,00 kr.
Det store kolde bord
2 slags sild og karrysalat, Fiskefilet med citron og remoulade, Rejer med citron og mayonnaise, Graved Laks med dressing, Tarteletter med høns i asparges, Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat, Lun Leverpostej med bacon, Osteanretning med kiks og druer, Frugtsalat, Brød, fedt og smør
238,00 kr.

Ta’ selv-buffet

Forret
– anrettes på tallerken

Vælg en af nedenstående:
Røget Sværdfisk på bund af salater, hertil æble-peberrodscreme, flute og smør eller Frit valg af forretterne i brochuren

Hovedret
Vælg tre af nedenstående:
Gammeldags Oksesteg med agurkesalat og tyttebær
Helstegt Oksefilet
Helstegt Krodytsfilet med waldorffsalat
solbærglaseret Kalvesteg
Farseret Unghanebryst
Kalkunbryst fyldt med soltørrede tomater, fetaost og oliven hertil rødvinssauce

Salater til buffeten:
broccolisalat, Tomatsalat og blandet grøn Salat

Kartofler
Vælg to af nedenstående:
Flødebagte kartofler, bagte kartofler, panderistede kartofler eller kold kartoffelsalat

Desserter
Vælg mellem nedenstående:
Osteanretning med kiks og druer samt Frugttærte med creme fraiche eller Chokoladekage med hindbærcreme

278,00 kr.